AKTUELNO

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda, Aleksandar Mirković, razgovarao je danas sa Mladenovčanima o katastrofalnoj situaciji koju je SNS zatekla kada je preuzela vlast u Mladenovcu, ali i o svim budućim planovima i investicijama koje tamo stižu.

Mirković je tom prilikom kazao da su direktna komunikacija i jednak razvoj Beograda osnov politike koju sprovodi Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, ističe se u saopštenju Službe za informisanje SNS.

On je, takođe, podsetio je i na sve Đilasove afere i malverzacije, kao i na vrhunac njegove bahatosti i to kako je zatvorio požarni put, kako bi proširio svoj vozni park skupim automobilima, u javnoj garaži u Požarevačkoj ulici, i na taj način ugrozio bezbednost stanara zgrade.

- Teško je ne osvrnuti se na to kako su oni vodili Beograd, na to kako je Dragan Đilas oteo Pionirski grad od dece da bi sagradio kuću Velikog brata, kako je Beograd ostavio sa dugom od 1,2 milijarde evra. Jedina Đilasova politika jeste da se dokopa vlasti, svoje bogatstvo višestruko uveća, a građane ostavi bez osnovnih uslova za žživot - rekao je Mirković.

- Odgovorna gradska vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom prepolovila je Djilasov dug, Beograd se sada razvija, dolaze nam nove investicije koje omogućavaju otvaranje novih radnih mesta -  rekao je Mirković i dodao da su Srpskoj naprednoj stranci građani na prvom mestu i da će nastaviti da se bore da od Beograda stvore svetsku metropolu i obezbede građanima još bolje uslove za žživot.

#Mladenovac

'